Άγιος Δημήτριος – βγήκαν οι φράουλες στο λαχανόκηπο!




Όταν έγιναν τα εγκαίνια και παραδόθηκαν οι κήποι στους δικαιούχους στις 21 Οκτωβρίου, ήμασταν πολύ περήφανοι. Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εκείνη τη μέρα. Άλλωστε το έργο είχε γίνει και ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο στόχος μας. Στόχος μας είναι επίσης να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για ό,τι χρειαστεί, να λύνουμε προβλήματα που προκύπτουν μα και να διορθώσουμε λάθη.

Άλλωστε :

”Ό,τι αξίζει να το κάνεις, αξίζει να το κάνεις καλά.”

Ετοιμάζουμε λοιπόν το κιόσκι που θα φιλοξενεί τις εκδηλώσεις που θα σχεδιάζουμε, αλλά και θα μαζεύει τις παρέες των κηπουρών, για τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθούν. Αυτές τις μέρες θα τελειώσει το στρώσιμο των πεζοδρομίων περιμετρικά του λαχανόκηπου, που είχε μείνει ημιτελές. Θα τοποθετήσουμε πλάκες κατά μήκος των διαδρόμων και θα βάλουμε προστατευτικούς ξύλινους φράχτες στα αρωματικά.

Τέλος το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί, περιμένουμε τον κ. Κάνταρο Ηλία, γεωπόνο και σύμβουλο βιολογικής γεωργίας, να μας δώσει τις συμβουλές του, αλλά και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχουν οι καλλιεργητές ως τώρα. Εννοείται βέβαια πως είναι ευπρόσδεκτος και όποιος άλλος θέλει να μπει στη μεγάλη παρέα του πρώτου Δημοτικού Λαχανόκηπου.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την πορεία των καλλιεργειών. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει ότι στις 21 Οκτωβρίου δεν τελείωσε ένα έργο, αλλά τότε άρχισε!!!!!

Υ.Γ. Ναι, καλά βλέπετε, έχουμε και φράουλες στο λαχανόκηπο!!!!

Ασημακοπούλου Κατερίνα

( imaginistes.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.