Ο Νίκος Χρυσόγελος στο Μπραχάμι




(imaginistes.com)

Ο Ευρωβουλευτής του κόμματος των Οικολόγων – Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος επισκέφθηκε την Παρασκευή 30/11 το Μπραχάμι, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δικτύου Εθελοντών, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στον Πολυχώρο της Ηπείρου 41 με θέμα, “Συνομιλούμε με πολιτικά πρόσωπα”.

Τον Ν. Χρυσόγελο προλόγισε και παρουσίασε η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου η οποία περιέγραψε το προφίλ του, την πολύχρονη δράση του σε θέματα οικολογίας καθώς και την σημερινή του παρουσία ως Ευρωβουλευτή.

Ο Νίκος Χρυσόγελος αναφέρθηκε με λεπτομερέστατο τρόπο στην σημερινή οικονομική κρίση, περιγράφωντας και αποκαλύπτωντας ιδιαίτερες λεπτομέρειες που καθιστούν την αναζήτηση διεξόδου ιδιαίτερα επίπονη και δύσκολη. Δεν παρέλειψε φυσικά να μιλήσει και για την πρόταση της Ευρωπαικής οικολογίας για μια νέα αντίληψη που πρέπει να εκφραστεί και έχει άξονα την Πράσινη ανάπτυξη.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.

Η παρουσία του κοινού ήταν μέτρια και οι δικαιολογίες περί βροχής φυσικά δεν ευσταθούν. Όταν για πρώτη φορά επισκέπτεται τη περιοχή μας ένας Ευρωβουλευτής οφείλουν τουλάχιστον οι “ασχολούμενοι με την πολιτική” να είναι περισσότερο ευαίσθητοι.

Ο Νίκος Χρυσόγελος είναι ένας πολυσύνθετος,προσηνής , ιδιαίτερα συμπαθής άνθρωπος , χωρίς έπαρση και αντιπαθητικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν εν αφθονία οι περισσότεροι “ασχολούμενοι με την πολική”, εκφραστής πολλών πρωτότυπων και καινοτόμων προτάσεων. Ήταν ένας ακόμη σοβαρός λόγος να παρακολουθησει την εκδήλωση περισσότερος κόσμος. Κρίμα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.