To τρένο της Βάρης σφύριξε τρεις φορές (photos)




Τρένο η ομάδα της Βάρης, μετά την νίκη της με 3-0 επί της Τριγλία Ραφήνας, στο στάδιο Βάρης, την Κυριακή (18/11) για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Ασταμάτητος ο Αστέρας Βάρης που όχι μόνο κέρδισε με 3-0 την Τριγλία Ραφήνας αλλά πλέον απολαμβάνει και την μοναξιά της κορυφής του 9ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστεία της Τριγλίας.

Αυτό το κατάφερε ο Καρδάρης στο 30′ με ένα καταπλητικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αφού πρώτο είχε δεχθεί ωραία πάσα από τον Πιττάρα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο συνηθής ύποπτος, Ζωνάς έγραψε το 2-0 με όμορφο διαγώνιο σουτ, για να φτάσουμε στο 65′ όπου ο Λαναράς έκανε το 3-0 με κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Κάμπαση.

Το παιχνιδι ξεκινησε με τον Αστερα να εχει την κατοχη αλλα να βρισκει διαδρομους προς την εστια της Τριγλιας.Την λυση εδωσε ο Καρδαρης στο 30′ με ενα καταπληκτικο σουτ εξω απο την περιοχη μετα απο ωραια πασα του Πιτταρα κανοντας το 1-0. Πεντε λεπτα αργοτερα ο Ζωνας με εξισου ομορφο γκολ με διαγωνιο σουτ εκανε το 2-0.Στο δευτερο ημιχρονο στο 65 λεπτο ηταν η σειρα του Λαναρα να κανει το 3-0 με κεφαλια ψαρακι μετα απο σεντρα του Καμπαση.Ο Αστερας πλεον ειναι μονος πρωτος στην κορυφη της βαθμολογιας.

Ο Αστέρας Βάρης μετά από αυτή την νίκη δείχνει όχι μόνο ικανός να συνεχίσει να εντυπωσιάζει αλλά θέτει και ουσιαστικές βάσεις για την πρόκριση στην football league 2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Κόζης, Καμπάσης, Πλίτσης, Στρατής, Αλεξίου, Καρδάρης (75′ Μελαμπιανάκης), Πιττάρας (56 Παπαδημητρόπουλος), Λαναράς, Ζωνάς (76 Ψυχογιός), Κολοφώτης
ΤΡΙΓΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Φιλλιπόπουλος (80 Γαρόζης), Στρόμπουλος, Κονταρίνης (60′ Αγγελόπουλος), Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Τσάγκαρης, Ράμο, Χοντζάι, Χαντζάκης (82′ Μάντζωρος), Μάντζης, Αλεβίζος

(http://www.notiareport.gr)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.