Πόλο: Ισοπαλία με Πανιώνιο ο Ήλιος




(ilioupolisonline.gr – Συντάκτης: napokremo [Ναπολέων Κρεμόνας])

Φτάνει στη πηγή και δε πίνει νερό ο Ήλιος. Τελικό σκορ 9-9 με αντίπαλο μια σπουδαία ομάδα. Συγκλονιστική για μία ακόμα φορά η παρουσία των Rebels!!

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός αλλά το τελικό 9-9, αν και δίκαιο, μάλλον δεν δίνει την πλήρη εικόνα του αγώνα. Σε συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής μας κ. Καραμάνης μετά τη λήξη του αγώνα σχολίασε την καθίζηση της ομάδας τα τελευταία 2 λεπτά του παιχνιδιού που κόστισε την ισοπαλία.

ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Εκιτζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογλου 1, Σαρρής, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 3, Λάζαρης 1, Ξιάρχος, Κωνσταντόπουλος, Κολυβάς, Γιάγκος 2, Παπαδογιάννης, Φωτόπουλος, Καρμάλης.
Πανιώνιος (Κώστας Πασλής): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 3, Λύκαρης , Κουτσιαλής 1, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης 2, Φούτρης, Σάκιτς, Αλβέρτης 1, Φωτίου 1, Αλεξάκης, Γαβαλάς Δ., Γρηγοριάδης, Καρακάσης, Κούκης.

ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Την μετάθεση των αγώνων του για την 4η και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών ζήτησε και πήρε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία η ομάδα μας.
Ο λόγος είναι οι βασικές απουσίες του Μιχάλη Καζάζης και του Σπύρου Φωτόπουλου λόγω της συμμετοχής τους στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ.
Επομένως, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον ΝΟ Πατρών την Τετάρτη (12/12) αντί για το Σάββατο (1/12), ενώ θα υποδεχθεί τον ΝΑΟ Κέρκυρας μία εβδομάδα αργότερα την Τετάρτη (19/12) αντί του Σαββάτου (8/12).

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.