Παιδική χαρά “χαβούζα” στην Αργυρούπολη


“Επιτέλους κύριε Κορτζίδη, αφήστε το θέατρο και γίνετε ο δήμαρχος της πόλης μας!”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ>

Tην Κυριακή,  25 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος της πόλης κ. Χρ. Κορτζίδης εθεάθη στην συμβολή των οδών Επτανήσου και Κολοκοτρώνη της Αργυρούπολης να δείχνει, ότι καθαρίζει ο ίδιος μαζί με δύο αντιδήμάρχους του τον δρόμο!

Η ενέργεια αυτή του δημάρχου, μαζί με άλλες παρόμοιες, είναι παλιά και γνωστή και ανήκει στις τακτικές  επικοινωνισμου που τόσο έντεχνα ο ίδιος καλλιεργεί και χρησιμοποιεί, ιδιαίτερα  όταν νοιώθει ότι στριμώχνεται, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τα τόσα πολλά συσσωρευμένα και άλυτα προβλήματα του δήμου, για τα οποία δείχνει αδυναμία να βρει τις δέουσες λύσεις.

Σε μια με περιόδο που η πόλη βρωμάει, οι υπηρεσίες έχουν διαλυθεί και ο αποτελματωμένος πλέον δήμος μας πνέει τα λοίσθια  από την ανικανότητα της διοίκησης Κορτζίδη και τη γενικότερη οικονονομική κατάσταση της χώρας, αποτελεί τουλάχιστον  υποκρισία απέναντι στους δημότες,  ο δήμαρχος με μια σκούπα ανά χείρας στο δρόμο και χαμογελαστός στους περαστικούς να προσπαθεί να δείχνει την εικόνα ενός δήθεν εργατικού δημάρχου, που μπορεί μεν να μην είναι ικανός να διοικήσει,  αλλά είναι πρώτος στα  θεατρικού τύπου επικοινωνιακά τερτίπια, πίσω από τα οποία προσπαθεί μάταια να κρύψει τις φανερές σε όλους αδυναμίες του.

Λυπούμαστε ειλικρινά για τον κ. Χρ. Κορτζίδη και το αποτυχημένο λαϊκίστικο μοντέλο διοίκησης που έχει εφαρμόσει στον δήμο, αυτό που τον έχει πλέον φέρει σε πλήρες αδιέξοδο, έτσι ώστε να τον αναγκάζει  να επιλέγει λίγα μέτρα πεζοδρομίου για…. να ασκήσει τα καθηκοντά του!

Δύο εικόνες που πραθέτουμε είναι αποκαλυπτικές για του λόγου το αληθές και αποτελούν ντροπή για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Είναι φωτογραφίες που τράβηξε την ίδια μέρα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Κωνσταντάτος από την παιδική χαρά που βρίσκεται στην συμβολή Επτανήσου και Κολοκοτρώνη, δηλάδη λίγα μέτρα από εκεί που δήθεν «καθάριζε» με την σκούπα του ο δήμαρχος. Δείχνουν  μια παιδική χαρά που είναι σε  άθλια κατάσταση με σκουπίδια, προφυλακτικά, κονσερβοκούτια και… έναν καναπέ. Εϊναι η παιδική χαρά, που – όπως έχουμε καταγγείλει – αποτελεί ακόμη και στέκι περιθωριακών στοιχείων στην καρδιά της πόλης και η οποία δεν έχει ποτέ τύχει σοβαρής αντιμετώπισης από τη δημοτική αρχή του κ. Κορτζίδη

Αντι λοιπόν ο δήμαρχος να ασχοληθεί και να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, προτίμησε να σταθεί με την σκούπα του στο δρόμο, πιο πέρα από την εν λόγω παιδική χαρά, για να τον βλέπει ο κόσμος να δείνει την ..υπαίθρια παράστασή του!

Δήμαρχε μπορεί να σκούπισες λίγα μέτρα της οδ. Επτανήσου, αλλά η Παιδική χαρά είναι εκεί και θα περιμένει να πας επιτέλους να την καθαρίσεις. Ευχόμαστε δε ειλικρινά να γίνεις για τους  επόμενους μήνες που σου απομένουν, ο αποτελεσματικός δήμαρχος που έχει τόσο πολύ ανάγκη η πόλη μας και να εγκαταλείψεις μια για πάντα τα αδιέξοδα για σένα, τον δήμο και τους πολίτες επικοινωνιακά τερτίπια και παραστάσεις σου!

Δήμαρχε μπορεί να σκούπισες λίγα μέτρα της οδ. Επτανήσου, αλλά η Παιδική χαρά είναι εκεί και θα περιμένει να πας επιτέλους να την καθαρίσεις. Ευχόμαστε δε ειλικρινά να γίνεις για τους επόμενους μήνες που σου απομένουν, ο αποτελεσματικός δήμαρχος που έχει τόσο πολύ ανάγκη η πόλη μας και να εγκαταλείψεις μια για πάντα τα αδιέξοδα για σένα, τον δήμο και τους πολίτες επικοινωνιακά τερτίπια και παραστάσεις σου!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X