Ο Δήμος από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο




(ilioupolitoday.gr)

Συρρικνώνουμε τις υπηρεσίες…
…και τις δουλειές τους βάζουμε να τις κάνουν επί πληρωμή ιδιώτες με την λεοντή κοινωνικών συνεταιριστικών οργανώσεων που παλιότερα το έπαιζαν ΜΚΟ, (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) αλλά ακόμα και οι «επαρχιώτες» κάτοικοι της Ηλιούπολης τους έβγαλαν εκτός θέματος και τους πρότειναν να πάνε στην Ουγκάντα. (Χώρια που το ΜΚΟ που χρησιμοποιούσαν πολλές φορές σήμαινε «Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός»)

Το ’πε ο Φούχτελ…
«Τη δουλειά που κάνουν 1.000 υπάλληλοι της αυτοδιοίκησης στη Γερμανία, στην Ελλάδα την κάνουν 3.000.» Ωραία. Διώξε λοιπόν 2.000 Έλληνες υπαλλήλους και οι 1.000 που θα μείνουν θα κάνουν τη δουλειά που κάνουν ισάριθμοι Γερμανοί. Κάποιος να πει στον κ. Φούχτελ ότι υπάρχει το μέγεθος της αποδοτικότητας και στη δημόσια διοίκηση. Αν δεν αναδιοργανώσεις τις υπηρεσίες σου όσους υπαλλήλους και να διώξουν οι πρόθυμοι δήμαρχοί του Φούχτελ προκοπή δεν βλέπει κανείς λογικός άνθρωπος σ’ αυτή τη Γη.
Έργα υποδομής είναι…
…οι ελεημοσύνες και υπηρεσιακή εργασία που βαπτίζεται έργο του Δημάρχου;
Πολύ-φρενος Δήμαρχος..
…από την αρχή της θητείας του, μάλλον πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα μας έφερε το μετρό με τα φρένα σπασμένα στην Πλατεία Ανεξαρτησίας η οποία τότε και για ένα ακόμα χρόνο έμεινε με τα μπάζα. Το μετρό ακόμα δεν ήρθε. Προφανώς περίμενε να τελειώσουν τα έργα αναμόρφωσης της πλατείας για να την ξανασκάψει.
ΕΦΕΡΕ ΑΕΙ;
Τώρα ο Δήμαρχός μας, μας έφερε στην πόλη Πανεπιστήμιο με δύο μοναδικά προτερήματα: το ένα καλό είναι που μπαίνουμε χωρίς εξετάσεις, και το δεύτερο είναι ότι δεν μας δίνει πτυχίο να που δεν θα ξέρουμε πού να το βάλουμε. Το λέει ανοιχτό πανεπιστήμιο μόνο που τώρα έρχεται κρύο και καλό θα ήταν να κλείνει τις πόρτες γιατί το κόστος του μας απαγορεύει την αγορά ικανής ποσότητας πετρελαίου. Συμφωνούμε, ανοιχτό είναι αλλά η είσοδος δεν είναι δωρεάν. Την πληρώνουμε στον προϋπολογισμό του Δήμου.
Αύριο ο Δήμαρχος θα μας φέρει…
…και νοσοκομείο στην πόλη. Θα τον παρακαλούσαμε να ξεκινήσει πρώτα από την ψυχιατρική κλινική γιατί αυτή θα χρειαστεί περισσότερο.
Και δασαρχείο έφερε;
Και το νεοσυσταθέν Δασαρχείο Υμηττού στην Ηλιούπολη ήρθε, αλλά δεν το είδαμε. Όλα τα κατάφερε.
dasarxeio
Εντάξει, να ανακαινιστεί…
…το κλειστό θεατράκι, αλλά γιατί να γίνουν και εγκαίνια; Και γιατί ήταν ανάγκη να τα κάνει ο Δήμαρχος; Κόβουν κορδέλες και κάθε φορά που βγαίνει ένα σκουπιδιάρικο από το συνεργείο; (Που τελευταία μπαίνει και δεν ξαναβγαίνει)
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ελέγχεται αν όντως ομογενείς μας εξ Αμερικής με δωρεές μέσω διαδικτύου μάζεψαν 600 € για να τα επενδύσουν στην Ηλιούπολη. Ελέγχεται επίσης αν ο Δήμαρχος ευχαρίστησε, αλλά δεν δέχτηκε τη σωτηρία, γιατί όπως είπε ο Δήμος Ηλιούπολης ήταν, είναι και θα είναι οικονομικά υγιής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.