Και μη χειρό…τερα




ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-1

Της Σοφίας Τσιρώνη (http://imaginistes.com)

Ένα χέρι βοηθείας φαίνεται πως χρειάστηκαν τα Σούρμενα για να πάρουν το διπλό στο δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου. Ο Θεοδώρου στο 44’ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στην Θύελλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μπραχαμιώτες ξεκίνησαν επιθετικά με τον Κωνσταντίνου στο 9’ να σουτάρει έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα ένα σουτ του Σιδηρόπουλου είχε την ίδια μοίρα.  Στο 5ο λεπτό η Θύελλα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στη φάση του Αγγελάκου που ανατράπηκε στη μικρή περιοχή ωστόσο ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση.

Στο 18’ ο Αγγελάκος αντικαταστάθηκε από τον Τζεμόπουλο, που στο 35΄ πέρασε τους αμυντικούς των Σουρμένων αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στα χέρια του Λύρου.  Οι επιθετικές «μάχες» συνεχίστηκαν, με τον Γεωργίου να δίνει πάσα στον Σιδηρόπουλο και τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια. Στο 44΄όμως, με το χέρι του Θεού, ο Θεοδώρου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τα Σούρμενα.  Ο επιθετικός των Σουρμένων αφού δεν κατάφερε να ευστοχήσει με την πρώτη προσπάθεια και το πόδι του, δοκίμασε με την δεύτερη με το χέρι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού,  ο Ανδρέας Μαντζούνης αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή στην αλλαγή με τον Παναγιωτάκη να παίρνει τη θέση του Τζεμόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο 52’ ο Μπουγατσιάς έπειτα από πάσα του Μπουγιούκου πλάσαρε εύστοχα στον Γιαννόπουλο, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και τον διαιτητή Μαχαίρα να διαβάζει σωστά τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε μια άλλη Θύελλα… Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά κάτι δεν πήγαινε σωστά και η μπάλα δεν έφτανε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ με αποτέλεσμα η ψυχολογία των παικτών να είναι στα πατώματα…

Τα  Σούρμενα είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Λύρο, που στάθηκε «βράχος» στην εστία του και δεν άφησε καμία επίθεση της Θύελλας να καταλήξει στα δίχτυα.  Στο 75’, ο Παναγιωτάκης θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στη πάσα του Βάτσιου θα πάρει τη κεφαλιά αλλά θα τη στείλει άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Στρατής θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη.

Η Θύελλα στον σημερινό αγώνα έδειξε δύο πρόσωπα. Ένα στο πρώτο ημίχρονο με τις οργανωμένες επιθέσεις της και άλλο ένα στο δεύτερο με τις ανοργάνωτες. Ο Ανδρέας Μαντζούνης πρέπει να βρει τι φταίει και να επαναφέρει το καλό πρόσωπο της ομάδας καθώς έχει τα «κλειδιά» και την αμέριστη στήριξη όλων.

Από τους διακριθέντες της Θύελλας ήταν οι Γεωργίου, Μουχαμέτι και Βάτσιος που μπήκε αλλαγή στο 55’ ενώ οι Σιδηρόπουλος και Παναγιωτάκης άφησαν το δικό τους στίγμα στις επιθετικές προσπάθειες των «κυανόλευκων».

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Χυτήρης (55’ Βάτσιος), Ζούλιας, Στρατής, Κοκότης, Ταχιράι, Μουχαμέτι, Γεωργίου, Αγγελάκος (25’ Ευαγγελόπουλος- 50’ Παναγιωτάκης), Κωνσταντίνου, Σιδηρόπουλος, Ευαγγελόπουλος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίν, Αναστασίου (60’ Δημογιάννης), Αργάνης, Κουστουμπέκης, Κοντιμπάς, Μπουγατσιάς, Θεοδώρου, Μπουγιούκος (75’ Ντακογιαννόπουλος), Μακρίδης, (80’ Ρουμπής), Λεβέντης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.