Οι 12 εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αγ. Δημητρίου στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη




Ολοκληρώθηκε και στον Άγιο Δημήτριο, όπως σε όλη την Ελλάδα, με επιτυχία το πρώτο στάδιο της διαδικασίας συγκρότησης και ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που ξεκινά με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί γι αυτό το σκοπό, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) από 30/11/2012 έως 02/12/2012.
Από την προσεχή Παρασκευή έως την Κυριακή στο ΣΕΦ, θα διεξαχθούν οι διαδικασίες για την ψήφιση της Διακήρυξης και την εκλογή των ενιαίων, αλλά μεταβατικών οργάνων, με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα πορευτεί έως το ιδρυτικό του Συνέδριο του ενιαίου κόμματος, την ερχόμενη άνοιξη.
Τα μέλη, αλλά και οι φίλοι της Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ– ΕΚΜ Αγ. Δημητρίου, μέσα από ανοικτές διαδικασίες και συνελεύσεις συζήτησαν και τοποθετήθηκαν σχετικά με το σχέδιο διακήρυξης το οποίο εισηγήθηκε η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Το σχέδιο διακήρυξης, είχε τεθεί σε δημόσιο διάλογο, ώστε με βάση τις παρατηρήσεις, συμβολές, διαφορετικές προσεγγίσεις και τις προτάσεις των ανθρώπων που ενδιαφέρονται γι αυτό, να διαμορφωθεί το τελικό σχέδιο που θα προταθεί στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και θα παρουσιάζει τι είναι και τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Την Κυριακή 25/11/2012, στα γραφεία της οργάνωσης (Θουκυδίδου 75 & Χρ. Σμύρνης) μετά από ψηφοφορία στην κάλπη που στήθηκε ειδικά γι αυτό, μέσα σε ένα πολύ «θερμό» κλίμα με πολλά νέα πρόσωπα και με ιδιαίτερη αισιοδοξία, ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για την Συνδιάσκεψη, αφού είχε προηγηθεί σημαντικότατη αύξηση των εγγεγραμμένων μελών και η οποία επέτρεψε την εκλογή 12 αντιπροσώπων από την Τοπική Οργάνωση του Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι είναι οι εξής:

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΑΝΑ
ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΗΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΒΑΣΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΪΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΑΡΣΑΡΩΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
ΤΡΑΥΛΟΥ ΟΛΓΑ

Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται….
Για ενημέρωση μελών και φίλων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα εξής τηλέφωνα: 217-7112211 (σταθερό)
και 6970-024446 (κινητό).

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

http://www.epik.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.