Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, στην προσπάθεια για ενίσχυση του ταμείου του με στόχο την κάλυψη αναγκών του σχολείου, διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου.
Το βασικό είδος προς πώληση στο παζάρι αυτό, εκτός από μικροπράγματα που θα αγοράσει ο Σύλλογος, θα είναι βιβλία σε καλή κατάσταση που θα προέρχονται από τις βιβλιοθήκες μας και που ίσως να μη χρειαζόμαστε πια ή να μη μας αρέσουν. Αυτά θα διατεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές και θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από την παρουσία σας τις μέρες εκείνες, για τις οποίες θα σας αποσταλεί πρόσκληση με τις ακριβείς ημερομηνίες, θα μας ήταν απαραίτητη και η βοήθειά σας στη συγκέντρωση του υλικού. Έτσι και το σχολείο θα βοηθηθεί και κάποιοι άνθρωποι θα μπορέσουν να αποκτήσουν βιβλία, τα οποία λόγω των δυσχερών συνθηκών είναι δύσκολο να αγοραστούν στην κανονική τους τιμή.

Για πληροφορίες ή προσφορές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Κανέλλη Γιώτα (6979957632), ή με τη Γραμματέα Παπαγεωργίου Κυριακή (6973668052), ή ηλεκτρονικά στο [email protected]

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.