“Tαβλομαχίες” στα Νότια Προάστια





Ο σύλλογος ενεργών εθελοντών πολιτών «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» …ό,τι εστί, αξία ζωής !!! οργανώνει στις 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ το 1Ο ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ Αργυρούπολης – Ελληνικού & νοτίων προαστίων.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ έως 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6972599361 – 6973241551 & [email protected]

ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ /ΤΡΙΑ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΟ IRIA MARE**** ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.
ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Πληροφορίες & Κανόνες Συμμετοχής

1. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ –ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ Ή ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ όπως των θηλέων Αγ. Αλεξανδρος (Παλ.Φαληρο), στο Χαντζηκυριάκειο (Πειραιά), αρρένων Χατζηκώνστα(στο Χαλάνδρι) και την κοιν.υπηρεσια του δήμου Αργυρούπολης –Ελληνικού για τους απόρους συνανθρώπους μας.

2. Μπορούν να λάβουν μέρος κάτοικοι ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ -ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΔΑΦΝΗΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΒΥΡΩΝΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

3. Μπορούν να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ όλων των ΗΛΙΚΙΩΝ από 9 έως 99 ΕΤΩΝ.

4. Τα παιχνίδια θα γίνουν σε ξύλινο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΒΛΙ 48χ48.

5. Κάθε ζευγάρι θα παίξει 3 διαφορετικά παιχνίδια φεύγα –πόρτες- πλακωτό – ο νικητής των δυο συνεχίζει.

6. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚ OUT.

7. AΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αυστηρά τα ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ και η ΕΞΥΒΡΙΣΗ.

8. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

9. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά να κάνουν υποδείξεις.

10. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 15 & 16 Δεκεμβρίου στον «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 602 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – 2ο Όροφο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ HIUNDAI για λεπτομέρειες θα υπάρχει έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση

11. Σε περίπτωση που υπάρχει πλήθος συμμετοχών θα συνεχιστεί και άλλο σαββατοκύριακο μετά από έγκαιρη σχετική ενημέρωση.

12. Oι 3 πρώτοι θα λάβουν μετάλλια. Eνώ οι υπόλοιποι θα λάβουν ενθύμια συμμετοχής.

Στο χώρο των παιχνιδιών για τους παίχτες θα υπάρχει κέρασμα και καφές ή αναψυκτικό.

Σκοπός του « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » μέσω αυτού του … πρωταθλήματος και άλλων είναι να δημιουργήσει έναν επιτραπέζιο εναλλακτικό αθλητικό θεσμό στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τα νότια προάστια με τάβλι, σκάκι κ.α προσπαθώντας μέσω και αυτών των δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας να αναπτύξει της αξίας της αλληλέγγυας κοινωνικής συνοχής.

Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » …είναι ένας εθελοντικός ( κοινωνικός-αθλητικός και πολιτιστικός) σύλλογος με έδρα του την Αργυρούπολη και το Ελληνικό, αλλά δρα όπου υπάρχει …ανάγκη.
• … είναι πολιτικά και κομματικά ανεξάρτητος και μοναδικός του στόχος είναι η εθελοντική προσφορά σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων
• … έχει μέλη και συνεργάτες του, εθελοντές ενεργούς πολίτες όλων των ηλικιών , από απλές νοικοκυρές έως καταξιωμένους επιστήμονες .
• … δεν είναι χρηματοδοτούμενος σύλλογος , δεν ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ από πουθενά και από κανέναν. Οικονομικά για τις ανάγκες του εθελοντικού του έργου πορεύεται από την συμμετοχή των μελών και των φίλων του σε εκδηλώσεις που οργανώνει κατά καιρούς.
Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ …ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.