Αντικατάσταση Φίλτρων στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης


Στο πλαίσιο του προγράμματος συνολικής αναβάθμισης και συντήρησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πολίτες, που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή, ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρ. Γρηγορίου» προχώρησε στην προμήθεια και αντικατάσταση των παλαιών φίλτρων της μεγάλης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης.
Η αλλαγή και των τεσσάρων (4) παλαιών φίλτρων διήθησης του νερού έγινε με την τοποθέτηση φίλτρων χαλαζιακής άμμου τελευταίας τεχνολογίας.
Η προμήθεια διενεργήθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (πρόχειρος διαγωνισμός), και το κόστος έφτασε τις 49.000,00 € πλέον Φ.Π.Α..
Σημειώνεται ότι επιπλέον έχει ήδη αντικατασταθεί το φίλτρο της μικρής πισίνας, τοποθετήθηκε παρκέ και αντικαταστάθηκε μέρος της στέγης του Β΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης, συνεχίζεται η συντήρηση στους ανοιχτούς χώρους άθλησης, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες μετατροπής των ανοιχτών γηπέδων που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης σε κλειστό γήπεδο κ.λπ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X