44η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ηλιούπολη
O Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 44η Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου 114 & Λεωφ. Πρωτόπαπα), την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρες 09.00 έως 13.00.
Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το περιβάλλον σας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα καθώς και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές.

Επίσης η Κοινωνική Υπηρεσία δημιούργησε τη Μονάδα Δοτών Αιμοπεταλίων, σε συνεργασία με το προαναφερθέν νοσοκομείο.
Η καταγραφή των συμπολιτών μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν Εθελοντικά σε αυτή την μεγάλη κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά θα πραγματοποιηθεί από το Γιατρό του Νοσοκομείου που θα προϊσταται της Αιμοδοσίας του Δήμου μας.

Θερμή παράκληση όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και σοβαρότητα το κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, συνειδητοποιώντας ότι η Προσφορά Αίματος και Αιμοπεταλίων είναι στην κυριολεξία ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.