Στη Γλυφάδα ο τελευταίος σταθμός




Στον ιστορικό Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας (Γούναρη & Ευγενίδη, Aιξωνή Γλυφάδας) θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο και τελευταίο για φέτος Οpen τουρνουά της διοργάνωσης INTERSPORT Tennis Tour 2012.

Ύστερα από τα τρία τουρνουά της χρονιάς που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερες από 1000 συμμετοχές, τη φετινή διοργάνωση θα κλείσει το τέταρτο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στα χωμάτινα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας κατά το διάστημα 25 Οκτωβρίου – 11 Νοεμβρίου 2012.
Στόχος του τουρνουά είναι να δώσει σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες τενίστες και τενίστριες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μία άρτια διοργάνωση με υψηλές προδιαγραφές και να ζήσουν έτσι το αγαπημένο τους άθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το τουρνουά έχει οργανωθεί με κατηγορίες μονών και διπλών ανδρών και γυναικών. Το ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει για άλλη μια φορά η κατηγορία OPEN ανδρών, της οποίας οι φιναλίστ θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο.
Το INTERSPORT Tennis Open της Γλυφάδας υποστηρίζεται από την TECNOpro, την prince, την Oriflame, το ταξιδιωτικό γραφείο Kyernitis Travel & Shipping S.A και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο www.intersport.gr και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας.

tennis24.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.