Σε απόγνωση οι συμβασιούχοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




(vimaonline.gr)

Σε απόγνωση έχουν έρθει συμβασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης (γύρω στους 15), των οποίων η σύμβαση αφού είχε λήξει, παρέμειναν στην υπηρεσία και πληρωνόντουσαν παρανόμως, με το περίφημο ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ του δημάρχου κ. Κορτζίδη.

Σήμερα η οικονομική υπηρεσία του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, προκειμένου να κλείσει την “τρύπα” που εμφανίζεται στα οικονομικά της, τους ζητά να επιστρέψουν ως “αχρεωστήτως καταβληθέντα” γύρω στα χίλια ευρώ, ο καθένας!

Στην περίπτωση δε που αυτό δεν γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου, αφ’ ενός θα υπάρξουν προσαυξήσεις και αφ’ ετέρου θα υπάρξει και βεβαίωση του χρέους τους στην Εφορία!

Συγκεκριμένα. Οι συμβασιούχοι, των οποίων επαναλαμβάνουμε, η σύμβαση είχε λήξει, είχαν προσφύγει, και με την προτροπή του δημάρχου στα δικαστήρια ζητώντας τη μονιμοποίησή τους.

Δυστυχώς, δεν δικαιώθηκαν. Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, τους ζητούν να επιστρέψουν το ποσό που αφορά στη μισθολογική τους διαφορά. Βλέπετε ο κ. Δήμαρχος, εκτός ότι τους πλήρωνε παρανόμως με ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ (με τον τσαμπουκά του δηλαδή), τους πλήρωνε και σαν μόνιμους υπαλλήλους.

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται πως η επιλογή του “τζάμπα” που προσπάθησε να εφαρμόσει λαϊκίζοντας και εξυπηρετώντας την πολιτική του ιδεολογία ο κ. Κορτζίδης δεν εξυπηρετεί μακροπρόθεσμα κανέναν.

Ούτε αυτούς τους δημότες. Αντιθέτως στη συγκεκριμένη περίπτωση τους έφερε σε δύσκολη θέση, αφού όλοι κατανοούμε πόσο δύσκολο είναι να επιστραφούν χρήματα, κάτω από τις σημερινές, δεινές, οικονομικές συνθήκες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.