Παραλειπόμενα της Θύελλας….




της Σοφίας Τσιρώνη (http://imaginistes.com)

Ο παίκτης «λυτρωτής», Παναγιώτης Γεωργίου, ήταν αυτός που σκόραρε το δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση με τα Μελίσσια και έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς και την βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια. Ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό το γκολ δείχνει ότι η ομάδα πιστεύει μέχρι και το τελευταίο λεπτό ακόμη και όταν ισοφαριστήκαμε ότι κάτι θα γίνει και θα μπει το γκολ. Έτυχε να είμαι εγώ εκεί, η ομάδα κέρδισε, αυτό έχει σημασία, παίζαμε για τη νίκη, μόνο γι’ αυτό ήρθαμε άλλωστε. Προερχόμασταν και από άτυχο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες για να ανέβει η ομάδα και ψυχολογικά. Συγχαρητήρια θα πω ξανά στους συμπαίκτες μου που μέχρι το τελευταίο λεπτό παίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη.  Το χαρήκαμε πάρα πολύ και ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήταν εδώ, που ήρθε αυτό το οδοιπορικό εδώ στα Μελίσσια, μας βοήθησε και μας υποστήριξε πάρα πολύ». Όσο για τη συνέχεια σχολίασε: «Θέλω για τη συνέχεια η Θύελλα να βρει έναν σωστό δρόμο, να παίζει σωστά, καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιόμαστε και εμείς αλλά και όσοι έρθουν στο γήπεδο και δίνουν αυτά τα χρήματα για να μας δουν. Επίσης θέλω να ανέβει βαθμολογικά γιατί δεν της αξίζει να είναι εκεί γιατί είμαστε καλοί παίκτες αλλά δυστυχώς έχει πολλούς τραυματισμούς, πολλές ατυχίες φέτος. Ευτυχώς σιγά σιγά επιστρέφουν οι τραυματίες και θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σα γροθιά για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Σταύρος Παναγιωτάκης, που φαίνεται να έχει ενσωματωθεί πλήρως στη Θύελλα και είναι ο παίκτης που άνοιξε το σκορ, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό, πάμε για το καλύτερο, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλα καλά. Πάμε την Τετάρτη στο Κύπελλο, είναι ένας αγώνας που τον θέλουμε αφού την υπολογίζουμε αυτή τη διοργάνωση καθώς εκεί μπορούν να αναδειχτούν και οι παίκτες που δεν παίζουνε  και η ομάδα να ακουστεί. Την Κυριακή που παίζουμε πάλι με τα Σούρμενα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Θύελλα δυστυχώς δεν έχει δέσει πλήρως ακόμα, είμαστε περίπου στο 70% καθώς τώρα γυρίζουν οι τραυματίες ενώ παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ήταν και ο Νίκος Γιαννόπουλος, ο παίκτης που έδωσε τις λύσεις κάτω από τα δοκάρια της Θύελλας με μια εξαιρετική εμφάνιση, συγκεκριμένα σχολίασε: «Ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι Α΄ Αθηνών, ήταν πολύ δύσκολο ματς γιατί και οι δύο ομάδες θέλανε πολύ τη νίκη. Εμείς μετά το 1-0, κλειστήκαμε πίσω, δεχτήκαμε πολύ πίεση και νομίζω ότι μετά το γκολ που δεχτήκαμε αντιδράσαμε πολύ σωστά. Δυστυχώς στην ομάδα κάτι της λείπει, ίσως η ψυχολογία, δυο καλά αποτελέσματα, να πάρει μπρος να πάει μπροστά γιατί έχει παίκτες και χαρακτήρες, προπονητή διοίκηση, κόσμο που έρχονται παντού και βοηθάνε την ομάδα. Σήμερα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, την δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει ήταν εδώ κοντά 100 άτομα για να μας συμπαρασταθούν, που πιστεύουν σε μας και το μόνο που μένει είναι να πιστέψουμε και μεις στους εαυτούς μας να φτάσει η ομάδα στους στόχους που έχουμε βάλει που είναι ψηλά».

Ο 23χρονος Γιώργος Κοκότης που σε κάθε αγώνα καταφέρνει να αφήνει το στίγμα του, σχολίασε πως η ομάδα με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, λέγοντας: «Όταν σκοράραμε πρώτοι μετά παίξαμε πιο πολύ παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αμυνόμασταν περισσότερο αφού δεν έβγαινε να βάζαμε δεύτερο τουλάχιστον να κρατούσαμε το σκορ και τελικά δεχτήκαμε ένα γκολ αργά.  Τελικά το σώσαμε, ενώ σε άλλα παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, σε αυτό ήμασταν αρκετά τυχεροί και το βάλαμε το γκολ. Με τα Σούρμενα για το πρωτάθλημα, πάμε μόνο για τη νίκη, έρχονται και αυτοί από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά αν εμείς παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε καμία ομάδα στον όμιλο. Η ομάδα δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα καθώς ακόμα υπάρχουν παίκτες που επιστρέφουν από τραυματίες, όπως ο Τζεμόπουλος και ο Τσακόγιωργας μετά από πολύ καιρό αλλά θέλουμε ακόμα χρόνο για να δέσουμε καθώς ήταν το πρώτο τους παιχνίδι μετά τον τραυματισμό».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Θύελλας, Γιάννης Σιδηρόπουλος, κρατάει από το παιχνίδι με τα Μελίσσια μόνο τους τρεις βαθμούς: «Η ομάδα αρχίζει και δένει και εγώ κάθε φορά βρίσκω τα πατήματά μου,  σ αυτό βοήθησε ο προπονητής μου, Ανδρέας Μαντζούνης και η βοήθεια των συμπαικτών μου, που μου δίνεται η ευκαιρία κάθε φορά να γίνομαι καλύτερος.  Νομίζω σήμερα φάνηκε πιο έντονα από τα προηγούμενα παιχνίδια . Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο, μετά έρχεται η προσωπική μου απόδοση. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να έμπαινε το γκολ από τα δικά μου πόδια αλλά σίγουρα δεν θα σταθώ εκεί αλλά ότι στο βαλιτσάκι μας μπήκαν τρεις βαθμοί.  Η ψυχολογία μας ανέβηκε έπειτα το αρνητικό αποτέλεσμα με την Αγία Παρασκευή και πάμε και για άλλα καλά αποτελέσματα»

Ο Πάρης Ζούλιας, που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την αγχωτική νίκη απέναντι στα Μελίσσια, σχολίασε :«Ήταν δύσκολος αγώνας, δεχτήκαμε ένα γκολ από φάουλ που δεν ήταν αλλά ευτυχώς παλέψαμε όλα τα παιδιά και μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όλη η ομάδα ήταν μια γροθιά, είμασταν ενωμένοι και πηγαίναμε για τη νίκη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Από δω και πέρα το μόνο που θέλω για την Θύελλα είναι μόνο νίκες και να αφήσουμε πίσω οποιαδήποτε άσχημη εμφάνιση».

Ο νεαρός παίκτης της Θύελλας, Παναγιώτης Πριναράκης, που ο  Ανδρέας Μαντζούνης τον εμπιστεύθηκε για βασικό στην αναμέτρηση με τα Μελίσσια, δήλωσε: «Όλα πήγαν πολύ καλά, πήραμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αναμέτρηση και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται η δουλειά που κάνουμε. Προσωπικά, προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω τη Θύελλα να έχει πάντα καλά αποτελέσματα και συγκεκριμένα μόνο νίκες».

Ο πρόεδρος της Θύελλας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας και ελπίζει να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα. Ο Τάσος Τσακόγιωργας, τόνισε: «Παίξαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα, θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τον αγώνα πιο νωρίς αλλά τελικά και έτσι όπως ήρθε ήταν καλό για την ομάδα. Θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις γιατί αυτές είναι που αντιπροσωπεύουν την πραγματική εικόνα μας και συνεχίζουμε δυνατότεροι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σε ακόμα ένα παιχνίδι και μας υποστήριξε και εύχομαι σε κάθε αγώνα να τους κάνουμε υπερήφανους».

Ο αρχηγός της Θύελλας, Μουχαμέτι Έντι, στάθηκε στα περιθώρια βελτίωσης που έχουν σαν ομάδα και επεσήμανε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθειά τους, ήταν μια πολύ σημαντικά νίκη για την ομάδα. Μόλις βάλαμε το πρώτο γκολ ήμασταν λίγο αγχωμένοι,  προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ, πιστεύω ότι κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε τη νίκη. Μετά την ισοφάρισή μας στο ’92 πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να το βάλουμε γιατί έτσι όπως το έβαλαν από στημένη φάση έτσι θα μπορούσαμε και μεις. Σαν ομάδα έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, θα βρούμε σιγά σιγά τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.