Τους «άρπαξε» τη γύρη. Μελίσσια – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-2




Της Σοφίας Τσιρώνη(http://imaginistes.com)

Σε ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς η Θύελλα πήρε τη νίκη με 2-1, απέναντι στα Μελίσσια για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, οι ευκαιρίες ήταν λίγες μπροστά στις εστίες, με την πρώτη αξιόλογη φάση να γίνεται για τα Μελίσσια στο 10’ και τον Γιαννόπουλο να πραγματοποιεί μια σπουδαία έξοδο στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.  Τελικά στο 20’ η Θύελλα θα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα μετά από ωραία μπαλιά του Σιδηρόπουλου στον Παναγιωτάκη που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσακόγιωργας που μπήκε αλλαγή στο 54’ προσπάθησε να κάνει το 1-2 με τον Ευαγγελόπουλο αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Χαντζάρα ενώ άλλο ένα μακρινό σουτ του Γεωργίου στο 68’ είχε την ίδια μοίρα. Τα Μελίσσια που προσπάθησαν να απειλήσουν, είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Νίκα και τον Κατσιούνη αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν σε καλύτερη τον Γιαννόπουλο που έδωσε ρεσιτάλ «αποκρούσεων».

Το φινάλε ωστόσο ήταν συνταρακτικό καθώς στο 90΄ο Πολυδωρόπουλος, εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-1 για τα Μελίσια. Η χαρά του όμως κράτησε λιγότερο από 4’ .

Ο Γεωργίου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 94’ με το προσωπικό του τέρμα έδωσε το σήμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις εξέδρες των Μελισσίων με τους 100 περίπου, οπαδούς της Θύελλας να αποθεώνουν το συγκρότημα του Ανδρέα  Μαντζούνη. Επόμενος σταθμός, ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη στις 15.00 με τoν Πανερυθραϊκό.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χαντζάρας, Πολυδωρόπουλος, Μέμι, Βουνισέας, Αγγελίδης (77’ Μουρίκης), Νίκας, Σκορδάς, Τσουκαλάς, Κατσιούλης, Μπούσουλας (75’ Αποστολόπουλος), Λυμπούσης.

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Πριναράκης (65’ Βάτσιος), Ζούλιας (60’ Τζεμόπουλος), Κοκότης, Στρατής, Μουχαμέτι, Γεωργίου, Αγγελάκος (54’ Τσακόγιωργας), Παναγιωτάκης, Ευαγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα: ΑΣΤΗΡ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ 1-1, ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ 2004  2-0, ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-0, ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3-1, ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ  2-0, ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 1-0, ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-2, ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-1.

Βαθμολογία (έπειτα από 6 αγων): Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 15, Αγία Παρασκευή 14, Αγ. Ανάργυροι 13, Ηράκλειο 11, Σούρμενα 11, Ηλιούπολη 9, Παλαιό Φάληρο 8, Θύελλα Αγ. Δημητρίου 7, Μελίσσια 7, Αστέρας 2004 7, Χαραυγιακός 6, Αστέρας Ζωγράφου 6, Αγ. Ελεούσα 6, Φωστήρας Ηλιούπολης 5, ΠΑΣ Γαλάτσι 4, Ολυμπιακός Λιοσίων 3.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.