Καζανέματα 2012 από τον Σύλλογο Κρητών Ελληνικού




Ο Σύλλογος Κρητών Ελληνικού «O Ψηλορείτης» πραγματοποίησε  στο προαύλιο χώρο των γραφείων του (κτίριο 403-4 πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού) την εκδήλωση «Καζανέματα 2012».

Στο κατάλληλα διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο του προαυλίου είχε στηθεί και φέτος το ρακοκάζανο με την βοήθεια του Γιώργου Μαριετάκη. Μεγάλος απών από κοντά μας με την επίβλεψη του οποίου δημιουργούνταν κάθε χρόνο η τσικουδιά, ήταν ο Στέλιος Βλατάκης, στον οποίο και αφιερώθηκε η βραδιά. Παραδίπλα ετοιμαζόταν το κρητικό πιλάφι, τα μακαρόνια με τον ανθότυρο και προσφερόταν η τσικουδιά και το κρασί από τα μέλη του Συλλόγου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Λόγω της χωροθέτησης των τραπεζιών στον προαύλιο χώρο του συλλόγου και κάνοντας μια μεγάλη πίστα χορού το δρόμο, η καλή βραδιά και το μουσικό συγκρότημα του Αντώνη Κεχαγιαδάκη με κέφι , πολύ χορό και καλή τσικουδιά, μας κράτησαν όλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος κος Κορτζίδης Χρίστος και σύσσωμη η δημοτική αρχή, πλήθος προέδρων και αντιπροσωπειών πολιτιστικών κρητικών και άλλων συλλόγων. Σύσσωμος ο κρητικός τύπος και τα κρητικά ΜΜΕ

Ελπίζουμε και θα επιδιώξουμε, όπως τόνισαν ο πρόεδρος του συλλόγου κος  Σταματάκης Δημήτρης και ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κος Χρήστος Κορτζίδης, ο Σύλλογος μας να έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί τις πολιτιστικές του δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο μέλλον, στον όμορφο αυτό χώρο για τον οποίο έχει έρθει εξώδικο αποχώρησης από την Ελληνικό Α.Ε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.