Ημερίδα για τις συγγενείς καρδιοπάθειες




Στη σημαντική Ημερίδα με θέμα «Συγγενείς Καρδιοπάθειες και Ελληνική Πραγματικότητα» θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα – Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού με την πρόεδρό του Ντόρα Κασιμέρη…
Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στην Αίθουσα Χριστίνα Ωνάση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωφόρος Συγγρού 107-109).
Η θεματολογία θα είναι πλούσια και θα επικεντρωθεί στην ανακάλυψη του προβλήματος, στην προετοιμασία παιδιού και γονέων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, στη ζωή μετά καθώς και στους φορείς υποστήριξης ασθενών με συγγενείς καρδιοπάθειες.
Η Ηλιαχτίδα ασχολείται εδώ και δέκα χρόνια με τη στήριξη και ενίσχυση όλων των παιδιών ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά, όπως και του οικογενειακού περιβάλλοντός τους.
Μετά από ουσιαστικές προσπάθειες 10 ετών κατάφερε το Μάρτιο του 2010 να λειτουργήσει το πρώτο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού στην περιφέρεια με έδρα τη Νέα Σμύρνη.
Το Κέντρο φιλοξενεί άπορα παιδιά με τους γονείς τους από επαρχία, που έρχονται με σοβαρά προβλήματα υγείας για να νοσηλευθούν στα νοσοκομεία των Αθηνών.
Η Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3:30 το μεσημέρι.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Πληροφορίες: www.onasseio.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.