Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ




Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης και του ΣΚΑΪ, διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της Τράπεζας και της ομάδας των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους: Φραγκίσκο Αλβέρτη, Ευθύμη Ρεντζιά, Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Μπουντούρη, Άγγελο Κορωνιό, Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Σιγάλα, Γιάννη Σιούτη, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Τζόρτζ Παπαδάκο, Νίκο Τόλια, Ντειβιντ Στεργάκο, Απόστολο Κόντο, Σάκη Τζαλαλή, Τζανή Σταυρακόπουλο.κ.α.

Θα παραβρεθούν, επίσης, μεγάλα ονόματα αθλητών, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, για να στηρίξουν το Ραδιομαραθώνιο με τη συμμετοχή τους.
Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσία των συλλόγων και φορέων που στηρίζει ο Ραδιομαραθώνιος.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί προσκλήσεις από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας, στην Αττική, καθώς και από τα καταστήματα Public.
Για άτομα κάτω των 18 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Ο Ραδιομαραθώνιος είναι η μεγαλύτερη εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης του προσωπικού της Marfin Egnatia Bank, μέλους του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με στόχο τη στήριξη παιδιών. Η αποστολή του στην Ελλάδα κινείται σε 2 βασικούς άξονες, κινητήριους μοχλούς της επιτυχημένης λειτουργίας του, αλλά και της αποτελεσματικής διεξαγωγής του.
Πρωταρχικός στόχος, είναι η συγκέντρωση εσόδων και η διανομή τους σε φορείς, Ιδρύματα και οικογένειες παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Γι’ αυτό το σκοπό πραγματοποιούνται ενέργειες και εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες συγκεντρώνονται χρήματα και διανέμονται, από ειδική Διαχειριστική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει το έργο με υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια.
Ωστόσο, δεν επικεντρώνεται μόνο στη συλλογή οικονομικής βοήθειας. Απώτερος στόχος του είναι η καλλιέργεια κουλτούρας αποδοχής της διαφορετικότητας και η απαλλαγή από προκαταλήψεις απέναντι στα παιδιά με ανάγκες, καθώς και στη διευκόλυνση της ένταξής τους στους κοινωνικούς θεσμούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.