Ο ΠΑΣΟΚος «Άγιος» Ηλιούπολης πλάι στον Βαλασόπουλο και στους χρυσαυγίτες




(ilioupolitoday.gr)

Η  εικόνα δεν είναι από την Αυξέντιο Ξάνθης, όπως λανθασμένα γράφεται, αλλά από τον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών. Ο αρχιμανδρίτης δίπλα στον χρυσαυγίτη είναι ο Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. Να τον χαιρόμαστε.

Το ξεκινήσαμε ως αστείο, δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά. Στις 27 Ιουλίου του 2012 έγινε από χρυσαυγίτες περιφορά εικόνας στον Άγιο Παντελεήμονα. Πρώτος στο χορό ο δικός μας αρχιμανδρίτης, γνωστός ΠΑΣΟΚος και φίλος του Δημάρχου Ηλιούπολης. Μέχρι πότε θα εκμεταλλεύονται την πίστη των ανθρώπων για κομματικά οφέλη, αφού ο Θεός δεν ψηφίζει; Από πότε ο Χριστός θέλει να διώξει τους μετανάστες από την Ελλάδα; Γιατί τον μπλέκετε έτσι άσχημα, κ.κ. Δημητρίου;

ag marina2

Απολαύστε τον και στον Άγιο Παντελεήμονα
xa1
ΚΑΙ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
xa2
Γιατί να μοιράζονται όλοι οι πολιτικοί χώροι την ευθύνη για την άνοδο της ακροδεξιάς, ευθύνη που φέρει σχεδόν ακέραια ο χώρος που κυβερνάει και εξαθλιώνει τη χώρα; Η εξουσία παντού, ακόμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση, χαϊδεύει τους φασίστες και τους πνευματικούς τους πατέρες.

 

Αλήθεια πού έβρισκε χρήματα για προεκλογική εκστρατεία η Χρυσή Αυγή; Ήταν τόσοι λίγοι που δεν συμπλήρωναν καν ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά, στις εκλογές του Μαΐου, στη Βουλή μπήκαν ένας στους τρεις υποψήφιους.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ποιος χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή?

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.