428 παιδιά στους αγώνες μπάσκετ 3 Χ 3 (photos)





Με τη συμμετοχή 428 παιδιών (αγοριών-κοριτσιών) πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες μπάσκετ «3 με 3» για παιδιά 6-8 ετών που διοργάνωσαν ο Δήμος Γλυφάδας, ο αθλητικός τομέας της «Κοινωνικής Αθλητικής και Πολιτιστικής Παρέμβασης» Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες των αγώνων (10Χ10 γήπεδα, 10  μπασκέτες) αθλητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν μοναδικές στιγμές.

Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Καφύρης (Δημοτικό). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Γεωργάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κοκκόρης, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Λανδράκης, ο αντιδήμαρχος Πόλης Δημήτρης Βίγλας, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Άρης Παναγόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Μαυρακάκη, Σπύρος Καραντζιάς, Στάθης Γεωργούλας, Μαρία Βουγιουκλή, Ευαγγελία Καρατσιώλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Μπίλια Χαρίση και Έρη Καραμηνά καθώς και  ο τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης.  Επίσης τους αγώνες παρακολούθησαν ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Μακρής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Παπαδημητρίου καθώς και ο πρώην καλαθοσφαιριστής Μίλαν Τόμιτς, ο φόργουορντ του Ηλυσιακού Μιχάλης Παραγυιός και ο πρώην βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Τάσος Τεντζέρης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.