3F – Γυμναστική για όλους (video)




Το 3F, που σημαινει «Fit & Fight 4 Free», γεννήθηκε στο μυαλό του Σπύρου Μαργαριτόπουλου, προπονητή και παγκόσμιου πρωταθλητή καράτε.

Το 3F, που σημαινει «Fit & Fight 4 Free», γεννήθηκε στο μυαλό του Σπύρου Μαργαριτόπουλου, προπονητή και παγκόσμιου πρωταθλητή καράτε. Μαζί με τους Γιάννη Κωστικιάδη, Γεωργία Ρόζη και Νίκο Ραπτοδήμο -ως ομάδα γυμναστών και μεταπτυχιακών φοιτητών των ΤΕΦΑΑ- και τους Δημήτρη Μαργαριτόπουλο και Κυριάκο Αρσενιάδη ως εξωτερικούς συνεργάτες, ξεκίνησαν το πρωτότυπο αυτό event. «Ηρθε η ώρα να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να ιδρώσουμε δωρεάν. Να αφήσουμε στην άκρη συνδρομές και να βγούμε έξω από τα γυμναστήρια. Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την τσέπη μας, ας κάνουμε κάτι για τη φυσική μας κατάσταση, συνδυάζοντας βασική γυμναστική, κλασικό αθλητισμό και καράτε», λένε με μια φωνή.

Ομάδα. Από αριστερά προς δεξιά: Νίκος Ραπτοδήμος, Γιάννης Κωστικιάδης, Γεωργία Ρόζη, Σπύρος Μαργαριτόπουλος
Το ραντεβού 3F δίνεται μέσω facebook, συνήθως Κυριακή. Σε κάθε προπόνηση υπάρχουν ασκήσεις καράτε και βασικής αυτοάμυνας. Κάθε προπονητής του 3F αναλαμβάνει, ανάλογα με το επίπεδο, ξεχωριστές ομάδες ασκούμενων. Σε αυτές, το τρέξιμο και οι ασκήσεις εκτελούνται με διαφορετικό ρυθμό
http://www.youtube.com/watch?v=uCkONmHJnZk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.