Πόλο:Λοράντος” Όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Ch. League”




Την πεποίθησή του ότι η Βουλιαγμένη μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια και να βρεθεί στην 3η φάση του Champions League εξέφρασε ο προπονητής του Ν.Ο.Β Τεο Λοράντος Αναλυτικά δήλωσε:

«Η συγκεκριμένη φάση με τις 6 ομάδες στον ίδιο Όμιλο έχει αρκετό δρόμο μπροστά της αφού ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε. Στόχος μας ωστόσο  είναι να κατακτήσουμε μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται προκειμένου να αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση ένα πιο βατό αντίπαλο. Το μυαλό μας πλέον είναι στον πρώτο αγώνα με τη ρωσική Σπάρτακ κόντρα στην οποία θέλουμε πάση θυσία νίκη αφού θα είναι μια απο τις ομάδες που θα διεκδικήσουν θέση στην πρώτη τετράδα» τόνισε.
Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε  στο Α Γκρούπ της 2ης φάσης του Champions League με  αντιπάλους τις  Σούρμαν απο την Ολλανδία, Σπαρτάκ Βόλγκογκράντ (Ρωσία),  Έγκερ ( Ουγγαρία) , Waspo ’98 Ανόβερο (Γερμανία) και τη νικήτρια του Α΄ Ομίλου της προκριματικής φάσης που θα γίνει στο Σαμπατέλ .
Οι έξι ομάδες θα δώσουν εντός κι εκτός έδρας αγώνες μεταξύ τους και οι πρώτες τέσσερις θα συνεχίσουν με παιχνίδια «χιαστί» (1-4,2-3) με τις ομάδες των άλλων Γκρούπ. Συγκεκριμένα οι ομάδες του Γκρουπ Α , με αυτές τους Γκρουπ Β, κι αυτές του Γκρουπ Γ μ’ εκείνες του Γκρουπ Δ .

 

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων των Γκρουπ ορίστηκαν απο τη LEN ως εξής:
1η 26 Σεπτεμβρίου:Βουλιαγμένη-Σπαρτάκ
2η 6 Οκτωβρίου: Ανόβερο-Βουλιαγμένη
3η 20 Οκτωβρίου:Βουλιαγμένη- Σουρμαν
4η 14 Νοεμβρίου:Βουλιαγμένη-Έγκερ
5η 28 Νοεμβρίου: Νικητής προκρ. φάσης- Βουλιαγμένη
6η 19 Δεκεμβρίου:Βουλιαγμένη-Νικητής προκρ.φάσης
7η   9 Ιανουαρίου 2013: Εγκερ-Βουλιαγμένη
8η 23 Ιανουαρίου:Σουρμαν-Βουλιαγμένη
9η   6 Φεβρουαρίου:Βουλιαγμένη- Ανοβερο
10η 27 Φεβρουαρίου. Σπαρτακ- Βουλιαγμένη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.