Ποδηλατάδα στη…Νέα Γουϊνέα!




 

  Στο στέκι αυτοδιαχείρισης της καθημερινότητας   «Νέα Γουϊνέα», που βρίσκεται στην Πλατεία Πλυτά,  στον Άγιο Ιωάννη   προγραμματίζουμε οι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ  ΕΝ. ΔΡΑΣΗ   τη  βραδινή μας  ποδηλατοβόλτα  την  Παρασκευή   28 Σεπτεμβρίου. Στο χώρο της Νέας Γουϊνέας θα ενημερωθούμε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα αυτοδιαχείρισης της καθημερινής μας ζωής. Στην ενημέρωση μπορούν να συμμετέχουν και μη ποδηλάτες (www.neaguinea.org)  Μετά την ενημέρωση  θα πιούμε ε για   ένα ποτάκι  στην Πλατεία Πλυτά και θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή.

Η ποδηλασία,  θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ  από την  αφετηρία  του Τραμ στη Βούλα  μέσω της   παραλιακής  λεωφόρου-Πρίγκηπος Πέτρου και Λ.Βουλιαγμένης,   περνώντας από Γλυφάδα- Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Δάφνη     θα καταλήξουμε στην Πλατεία Πλυτά.

Το σύνολο της ποδηλασίας υπολογίζεται σε  2 ώρες  με την επιστροφή. χωρίς τη στάση

Σας περιμένουμε λοιπόν μόνους ή με την παρέα σας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 8  το βράδυ στην αφετηρία του Τραμ στη Βούλα ( Πάρκινκ Α Πλαζ  στο Ασκληπιείο ) για μια όμορφη και ευχάριστη ποδηλατοβόλτα.

Σημ. Οι ποδηλάτες πρέπει να έχουν μαζί τους μια ανταλλακτική  σαμπρέλα, ένα μπουκάλι νερό και οπωσδήποτε φώτα  εμπρός και πίσω στο ποδήλατο

 

 

   www.enallaktiki-drasi.gr   facebook  enallaktikidrasi

        Email   [email protected]   Tηλ.-Φαξ 2108958016                                                           

 

Περισσότερες πληροφορίες www.enallaktiki-drasi.gr

ή στο κινητό 6970308448 Εβελίνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.