Ηλιούπολη – Δωρεάν Εμβολιασμοί Παιδιών




Δελτίο τύπου:

Η οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας έχει σαν συνέπεια να μένουν πολλά παιδιά των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι, ανασφάλιστοι ή άποροι, χωρίς τον απαραίτητο εμβολιασμό τους.

Το πρόβλημα αυτό δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των συγκεκριμένων παιδιών, αλλά και των υπόλοιπων παιδιών που έρχονται σε επαφή μαζί τους, απειλώντας το σύνολο του πληθυσμού.

Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης, αντιμετωπίζοντας με απόλυτο αίσθημα ευθύνης αυτούς τους κινδύνους, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους συμπολίτες μας που έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση, οργανώνει δωρεάν εμβολιασμούς για τα παιδιά των άνεργων, ανασφάλιστων και άπορων κατοίκων του Δήμου μας.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με ραντεβού, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου (Μαρίνου Αντύπα 81 κτίριο ΧΕΝ), και θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου 2012.

Από τη Δευτέρα, 3/9/2012, αρχίζει η καταγραφή των παιδιών, που χρήζουν εμβολιασμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 9968868 και 210 9970010 (Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γιαννάκης), κατά τις ώρες 09.00 – 13.30.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού ή Βιβλιάριο Κοινωνικής Ασφάλισης
2.Για τους άνεργους:
-Κάρτα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
-Αστυνομική ταυτότητα
3.Υπεύθυνη Δήλωση  του γονέα, με τη συγκατάθεσή του για τον εμβολιασμό του παιδιού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.