Ένοπλη ληστεία στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου




(protothema.gr/)

Η επίθεση ένοπλων κουκουλοφόρων το μεσημέρι  της Κυριακής στο ιατρικό κέντρο του Παλαιού  Φαλήρου, προκάλεσε ανησυχία στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ και άμεση κινητοποίηση πολλών υπηρεσιών της Αστυνομίας.

“Το γεγονός ότι οι δυο ληστές δεν δίστασαν να διασχίσουν ένα μεγάλο μέρος του ισογειου προκειμενου να φτάσουν στο λογιστήριο, μπροστά στα ματια δεκαδων ασθενών και επισκεπτών, δείχνει οτι έχουμε να κάνουμε με “επαγγελαματίες”  του είδους…”  λεει στο ΘΕΜΑ αξιωματικος της Ασφάλειας και προσθέτει “πρέπει να τελείωνουμε άμεσα  με το συγκεκριμένο ντουέτο, πριν ξαναχτυπήσουν ή υπάρξουν μιμητες…”

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που προβληματίζει στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι οι ένοπλοι λήστεψαν το ιατρικό κέντρο μέρα μεσημέρι και ενώ υπήρχαν  δεκάδες πολίτες. Μια λάθος κίνηση και θα έβαζε και κίνδυνο πολλούς  ανθρώπους. Οι δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην οδό Άρεως 26 στο Παλαιό Φάληρο λιγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Φορώντας Κουκούλες και κρατώντας στα χέρια τους όπλα διέσχισαν το ισόγειο και έφτασαν μέχρι τολογιστήριο. Εκεί απειλώντας τους υπαλλήλους άδειασαν τα συρτάρια και έγιναν καπνός.

Μόλις ενημερώθηκε η αστυνομία ισχυρές δυνάμεις άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι δράστες εξαφανιστηκαν και οι αστυνομικοί προσπαθούν απο τις κάμερες ρύθμισεις κυκλοφορίας που υπάρχουν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγείς τους. Παράλληλα προσπαθούν να φτιάξουν το προφίλ των δυο κουκουλοφόρων ληστών.

“Αν δεν ξέρουμε το προφίλ τους, δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε… Πάντας από τις καταθέσεις των υπαλλήλων βγάζουμε το συμπέρασμα πως είναι ψύχραιμοι και πως πιθανότατα έχουν κάνει  και άλλες ληστείες”, επισημαίνει αστυνομικός της Ασφάλειας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.