Άλιμος – διαχωριστικά κολωνάκια στη Λεωφόρο Κυθηρίων





Διαχωριστικά κολωνάκια για τη βελτίωση της ασφάλειας πεζών, κατοίκων και οδηγών, τοποθετήθηκαν στη διαχωριστική γραμμή της Λεωφόρου Κυθηρίων. Οι εργασίες τοποθέτησης ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών, με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας, τοποθέτησαν συστάδες από πλαστικά κολωνάκια στη διαχωριστική γραμμή των δύο ρευμάτων.
Τα πλαστικά κολωνάκια μπήκαν στο τμήμα μεταξύ των οδών Υακίνθων και Νηρηίδων, καλύπτοντας έτσι το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Κυθηρίων, σημείο που οι οδηγοί ανέπτυσσαν μεγάλη ταχύτητα κατά την είσοδο τους από τη Λεωφόρο Αλίμου.
Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των πλαστικών κολωνακίων στο μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο μέρος της Λεωφόρου Κυθηρίων, καθώς και με τη τοποθέτηση καθρέφτη επί της διασταύρωσης Μυρτιδιωτίσσης και Κυθηρίων, συμπληρώνεται μια σειρά από παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας ενός από τους κεντρικότερους δρόμους στον Άλιμο, στον οποίο έχουν συμβεί στο παρελθόν αρκετά σοβαρά ατυχήματα, ενώ για το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η επαναχάραξη των διαχωριστικών γραμμών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.