Οι Σύλλογοι Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης απελευθερώνουν το κάμπινγκ Βούλας
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και Συλλόγων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10 το πρωί θα γίνει απελευθέρωση του κάμπινγκ της Βούλας. “Όλοι την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10 το πρωί έξω από το κάμπινγκ της Βούλας, 200μ. από την αφετηρία του τραμ Βούλας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία των Συλλόγων.

Η δράση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) ενώ η Πρωτοβουλία Συλλόγων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καλεί κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή, “για να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι ακτές όπως και όλα τα φυσικά οικοσυστήματα είναι δημόσια αγαθά και ότι οι δημοτικές αρχές και οι πολίτες μπορούν να διατηρούν ανοιχτές και καθαρές τις ακτές, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους.

Την Κυριακή, αφού ανοίξουμε το κάμπινγκ, θα πραγματοποιήσουμε καθαρισμό του χώρου, θα κολυμπήσουμε και θα κάνουμε πικ-νικ με ό,τι φέρει ο καθένας”.

Στο κάμπινγκ εκτός από τη δωρεάν κολύμβηση, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν ήπιες αθλητικές δράσεις, όπως και πολιτιστικές εκδηλώσεις (κινηματογραφικές προβολές, μουσικά ερασιτεχνικά σχήματα, θεατρικά δρώμενα και άλλα).

τηλ. 6940108002 – 6977990887- 6934239530

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.