Δεν έχουν το Θεό τους! Ζητούν από άνεργους 20 ευρώ




Δεν έχουν το Θεό τους! Ζητούν από άνεργους 20 ευρώ,  για να τους συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση,  για την 5μηνη Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους μέσω ΟΑΕΔ! Την καταγγελία κάνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής:

Το έζησα κι αυτό και πρέπει να σας ενημερώσω.
Άνεργος, να πληρώνει σήμερα, 20 euro λογιστή ή δικηγόρο ή οποιονδήποτε άλλο μεσάζοντα για να του συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτησή του για την 5μηνη Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους μέσω ΟΑΕΔ!!!!!
Αρχικά διαφωνώ κάθετα πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά με κάθε ενδιάμεση διαδικασία έναντι αμοιβής ειδικά όταν αυτή λαμβάνεται από μακροχρόνιο άνεργο και χωρίς βέβαια απόδειξη τη στιγμή μάλιστα που ο ΟΑΕΔ δίνει όλες τις διευκρινήσεις για τη διαδικασία.
Το εκπληκτικό βέβαια είναι, πως στη συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου που ήταν και η αφορμή για το σχολιασμό μου, του δήλωσε κάπου 4-5 ειδικότητες σε καμιά 15αριά Δήμους με αποτέλεσμα οι αιτήσεις του να είναι όλες ΑΚΥΡΕΣ!!!!!
Προσοχή λοιπόν στην αίτηση που θα υποβάλετε ηλεκτρονικά.
Στην προσωπική μου σελίδα θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και απαντήσεις στις συχνότερες απορίες σας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.