Μπανάνες με 230 κιλά κοκαϊνη! – μεγάλη επιχείρηση στη Βούλα – Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ελληνομεξικανικό καρτέλ




Μπανάνες… 230 κιλών κοκαΐνης αναζητούσαν αγοραστές. Η μεγάλη ποσότητα του ναρκωτικού φαίνεται να είχε εισαχθεί στη χώρα μας πριν από ένα μήνα από τον Παναμά, κρυμμένη μέσα σε φορτία φρούτων.

Εισαγωγέας φαίνεται να ήταν ένας άνδρας από το Μεξικό, που διαχειριζόταν την πώλησή της για λογαριασμό του διεθνούς καρτέλ διακίνησης κοκαΐνης. Η μεγάλη ποσότητα του ναρκωτικού αποθηκεύτηκε σε διαμέρισμα στη Βούλα.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με το κλιμάκιο της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) και το ΣΔΟΕ, εντόπισαν τις προσπάθειες αγοραπωλησίας της κοκαΐνης και διάθεσής της στην ελληνική αγορά.

Ένας άνδρας από την Καλαμάτα και ένας από την Κολομβία, ενδιαφέρονταν για την αγορά της μεγάλης ποσότητας κοκαίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τους υποψήφιους αγοραστές και τον κύριο προμηθευτή, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

thetoc.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.