Έτρεχε για να γλυτώσει από τη βροχή, η άτυχη γυναίκα που διαμελίστηκε από το τραμ – τι είπε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου (VIDEO)

Συγγραφέας
24 Οκτωβρίου, 2014
1 λεπτό διάβασμα

tramproto

Τραμ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Παρασκευής στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του πάρκου του Φλοίσβου.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ηλικιωμένη που κατάγεται από την Αρμενία προσπάθησε να περάσει από τις γραμμές και δεν αντιλήφθηκε το τραμ, που είχε κατεύθυνση προς την Αθήνα, με αποτέλεσμα αυτό να την παρασύρει και να εγκλωβιστεί κάτω από τον συρμό. 
Η σύγκρουση μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή που το σώμα της γυναίκας διαμελίστηκε, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς.
Για να απεγκλωβιστεί το σώμα της άτυχης γυναίκας χρειάστηκε να φέρουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα για να σηκώσουν ολόκληρο το βαγόνι.
Πριν λίγη ώρα τέθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ο συρμός, ενώ λόγω του δυστυχήματος η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τον κόμβο της Συγγρού έως το ύψος του Φλοίσβου.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας