Παντελής Κασιδόκωστας:”Πανά μείνε μακριά από την οικογένειά μου”




Παντελής Κασιδόκωστας – Δελτίο τύπου:
Καθώς παρατηρήσαμε ότι κάποια τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσαν αποσπασματικά την ομιλία του Παντελή Κασιδόκωστα στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την οικογενειακή του υπόθεση, σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της ομιλίας του σε μορφή δελτίου τύπου.

Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια του κ. Πανά να καπηλεύεται μέσω κατασκευασμένων δημοσιευμάτων και φωτογραφιών την ιστορία του αδελφού μου και της οικογένειάς μου.

Να παρουσιάζει φωτογραφία από παλιά ιστορική νίκη του αδελφού μου και να παρασύρει τους δυο μεγαλύτερους αδελφούς μου καθώς και τα δυο ανίψια μου που τυχαίνει να είναι υπάλληλοι στις επιχειρήσεις του κ. Πανά και να εξαρτούνται και οι δυο επαγγελματικά και οικονομικά από εκείνον.

Καταγγέλλω τον κ. Πανά και τον προειδοποιώ να μείνει μακριά από την οικογένεια μου καθώς και από άλλη γνωστή οικογένεια της Βουλιαγμένης που την πιέζει με τον ίδιο τρόπο.

Αν θέλετε κ. Πανά να διεκδικήσετε τον Δήμο δημοκρατικά και νόμιμα ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου καθώς και με τη δική σας οικογένεια που τόσο σας έχει ανάγκη.

Τα αδέλφια του Γρηγόρη Κασιδόκωστα (εκτός του Παντελή που κατεβαίνει με τον Κωνσταντέλλο) στηρίζουν τον Πανά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.