Ο ¨Νυμφόληπτος” το γλέντησε στη Βάρη




Κοσμοσυρροή, αστείρευτο γλέντι και  ξεφάντωμα είχαμε στο χορό που διοργάνωσε για την καινούργια χρονιά ο «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ ‘Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ’» στην ταβέρνα  «Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ»  στη Βάρη.

    Το κέφι ήταν αστείρευτο, συνοδευόμενο από πολύ καλό φαγητό και πολύ εύγεστο κρασί. Η καλή παρέα και η διάθεση για λίγη ξενοιασιά και χαλάρωση από την προβληματική καθημερινότητα που για αρκετό πλέον διάστημα βιώνουμε κράτησε το γλέντι και το χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:, Γεωργουλόπουλος Δ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Καπετανέας Π. πρώην δήμαρχος Βάρης και νυν Δημ. Σύμβουλος του νέου Δήμου, Δημ. Αναστασίου πρώην δήμαρχος Βάρης και νυν Δημ. Σύμβουλος του νέου Δήμου, οι Αντιδημαρχοι Δημ. Μελετσιώτης,   Αργυρουδάκης, Ν. Ζαχαράτος Μαρία Σίνα Δημ. Σύμβουλοι Μ.. Δασκαλάκης Μαν.,  Ζυγούρης Ν. Βαμβασάκης Ν., Δαβάκης Δημ. νυν Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, οι σύμβουλοι της Δ.Κ. Βάρης Τριβυζάς Σπ.και Ασκούνης Π., αντιπροσωπεία από τη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΒΒ», αντιπροσωπεία από τους ορίζοντες φιλίας,   Σαμαράς Στ. από την ομάδα Δασοπροστασίας και πυρασφάλειας Βάρης , ο πρόεδρος του Συλλόγου της Μηλαδέζας Βάσσης Ν., ο πρ του συλλόγου Κρητών της περιοχής μας Πιπεράκης Στέλιος, ο πρ του συλλόγου Ηπειρωτών της περιοχής μας «Ο ΡΟΒΑΣ» Θανόπουλος, ο πρ του  Επ. συλλόγου Βάρης Ριφιώτης Χρ. και ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου μας Ρήγας Αν.
 Το παρόν βεβαίως έδωσαν και άλλοι φορείς της περιοχής μας και σίγουρα όλος αυτός ο κόσμος που πλαισίωσε το σύλλογό μας και την εκδήλωσή μας με το αστείρευτο κέφι του και στον οποίο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.
Ο πρόεδρος της Δ.Σ. κος Κούτρας Φώτης στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους  και στη συνέχεια μαζί με τους «ΑΝΑΓΥΡΑΣΙΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΥΤΕΣ» και τη συνοδεία καλής Ελληνικής μουσικής έδωσε το έναυσμα του χορού που κράτησε μέχρι πρωίας.

 Και του χρόνου λοιπόν με το ίδιο κέφι!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.