Αν είχαμε δημοτικές εκλογές κάθε χρόνο…




(abelakia-alimou.com)

Όσα δεν έκανε η Δημοτική Αρχή όλα τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να τα κάνει μέσα στους λίγους μήνες που απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Μετά τις ασφαλτοστρώσεις ήλθαν και οι μονοδρομήσεις. Εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούσε ο Σύλλογος Αμπελακίων να πετύχει τη μονοδρόμηση της Μανδηλαρά αφού αυτό ήταν το αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Βαρεθήκαμε να ακούμε φτηνές δικαιολογίες. Και ξαφνικά έγινε το θαύμα (εκλογές γαρ). Φαίνεται τελικά ότι ο φόβος των εκλογών είναι το μόνο μέσο που μπορεί να κινητοποιήσει αυτή τη Δημοτική Αρχή. Οι δημοτικές εκλογές έρχονται και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε και άλλα θαύματα να συντελούνται μπροστά στα μάτια μας, αφού το δόγμα «δώστα όλα» είναι πλέον η τελευταία ελπίδα της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Προφανώς θεωρούν ότι οι δημότες είναι κάποιοι βλάκες που θα εντυπωσιασθούν από τα έργα της τελευταίας στιγμής και θα ξεχάσουν ότι τέσσερα χρόνια δεν έγινε τίποτα.

Κύριε Δήμαρχε, αφού λοιπόν μπορούμε να πάρουμε τώρα που γυρίζει, σας υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τη Μανδηλαρά υπάρχει και η Παπανούτσου, υπάρχει και η περιοχή γύρω από το Super Market Βασιλόπουλος, υπάρχει και η Καρυατίδων και η Ερεχθείου. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι ακόμα περιμένουμε την εφαρμογή των μέτρων της κυκλοφοριακής μελέτης. Αυτή τη φορά δεν θα αρκεσθούμε σε υποσχέσεις για υλοποίηση μετά τις εκλογές.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αν είχαμε δημοτικές εκλογές κάθε χρόνο…

  • 21/10/2013 at 11:14 πμ
    Permalink

    Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι ψηφίζαμε Αμπελακιώτη Αντιδήμαρχο τόσα χρόνια και δεν μπόρεσε να δώσει λύση. Που σημαίνει ότι ή δεν τον ενδιέφερε και άλλα πράγματα είχε ως προτεραιότητες ή δεν μπορούσε να δώσει λύσεις.
    Κρίμα γιατί όλοι ίδιοι είναι τελικά.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.