Άγιος Δημήτριος: Σύλληψη 17χρονου μετά από καταδίωξη – Εισέβαλε σε ίντερνετ καφέ με κλεμμένο ΙΧ (VIDEO)

Συγγραφέας
8 Φεβρουαρίου, 2026
2 λεπτά διάβασμα

Άγιο είχαν οι θαμώνες internet cafe, στην οδό Ιωάννη Μεταξά, στον Άγιο Δημήτριο, πίσω από το εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο, η οποία κατέληξε στη σύλληψη ενός 17χρονου. Όλα ξεκίνησαν στις 22:20 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν κλεμμένο όχημα. Παρά το σήμα για έλεγχο, ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, ξεκινώντας μια επικίνδυνη πορεία στα στενά της περιοχής.

Η καταδίωξη έληξε στην οδό Ιωάννου Μεταξά, όταν ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε δύο σταθμευμένες μοτοσικλέτες και προσέκρουσε στην πρόσοψη ενός ίντερνετ καφέ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Αν και ο 17χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνοδηγού που κατάφερε να διαφύγει.

Δείτε το βίντεο:



@fumerasa Οδηγός της Χρονιάς #woman #athens #agiosdimitrios #carcrash #battlenet ♬ original sound – Tom.rmx
@kimis_pa

♬ GANGO – Jack Lamar

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης/ Γ.Α.Δ.Α., συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (7-2-2026) στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, 17χρονος ημεδαπός, οδηγός οχήματος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Δημητρίου για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, ενώ βεβαιώθηκαν και οι σχετικές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους εντόπισαν όχημα, το οποίο είχε κλαπεί προ λίγων ημερών από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, με δύο επιβαίνοντες και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, μέχρις ότου το όχημα προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένες μοτοσυκλέτες και στη συνέχεια στην πρόσοψη καταστήματος στον Άγιο Δημήτριο.

Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα και ακολούθησε πεζή καταδίωξη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο 17χρονος οδηγός, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Σημειώνεται ότι δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ ο 17χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Δημητρίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας