Παλιοσίδερα ήταν οι «οβίδες» που βρέθηκαν στην πλαζ της Βουλιαγμένης

Συγγραφέας
21 Μαΐου, 2013
1 λεπτό διάβασμα


Παλιοσίδερα που έμοιαζαν με πολεμικό υλικό ήταν τελικά τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν από δύτες ιδιωτικής σχολής στη θαλάσσια περιοχή της πλαζ της Βουλιαγμένης το πρωί της Τρίτης, στο ίδιο σημείο όπου βρέθηκε και εξουδετερώθηκε την Δευτέρα μια οβίδα.

Όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, πρόκειται για λάθος εκτίμηση που έγινε από τους ιδιώτες δύτες, καθώς μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν δύτες του λιμενικού διαπίστωσαν ότι στα σημεία που είχαν τοποθετηθεί σημαντήρες, βρίσκονταν παλαιά σίδερα και όχι οβίδες.
Σημειώνεται ότι χθες στην ίδια θαλάσσια περιοχή, λουόμενος εντόπισε μια οβίδα σε βάθος 3,5 μέτρων και πυροτεχνουργοί του στρατού είχαν προχωρήσει σε εξουδετέρωσή της.

Πλέον οι χώροι της παραλίας είναι προσβάσιμοι στους πολίτες αφού η πρόσβασή τους προηγουμένως είχε αποκλειστεί λόγω των μέτρων ασφαλείας που είχαν ληφθεί.

Πηγές: (ethnos.gr – tanea.gr)

 

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας