Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στο Νέο Φάληρο (VIDEO)

Συγγραφέας
7 Δεκεμβρίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Δύο περιστατικά με φωτιά σε αυτοκίνητα κινητοποίησαν την Πυροσβεστική το πρωί της Κυριακής (7/12), στο Νέο Φάληρο, στο ύψος του σταδίου “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Το πρώτο συνέβη όταν ένα Smart στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ που τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο οδηγός του, πρόλαβε και βγήκε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι δύο κοπέλες δεν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ACTION 24, η οδηγός του Smart, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα λόγω λάθος οδηγιών του GPS, με συνέπεια να προκληθεί το τροχαίο.



Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο, έπιασε φωτιά εν κινήσει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι. Οι πυροσβέστες που βρίσκονταν εκεί για το προηγούμενο συμβάν, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Όπως ανέφερε ο οδηγός, νωρίτερα είχε βάλει υγραέριο σε κοντινό πρατήριο.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας