Σεμινάριο για τη διαχείριση των συναισθημάτων των εφήβων στη Νέα Σμύρνη

Συγγραφέας
24 Νοεμβρίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

«Αναγνώριση, κατανόηση και διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων στην εφηβεία. Ο ρόλος του γονιού και του εκπαιδευτικού» είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στον Δημοτικό Πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ”ΗΛΙΟΣ” σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων της Νέας Σμύρνης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς με στόχο την ουσιαστική ενδυνάμωση και υποστήριξη του σώματος των εκπαιδευτικών, στο φόντο των σύνθετων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην σχολική τους καθημερινότητα.

Εισηγητής: Κωνσταντίνου Ευάγγελος, Κοινωνικός Ψυχολόγος (MSc), Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ.

Είσοδος ελεύθερη.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας