Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε το τμήμα καγιάκ σπριντ του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βαρης – Βάρκιζας (ΝΑΟΒΒ) σε 4 διασυλλογικούς αγώνες τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Με 14 αθλητές και αθλήτριες, ο Όμιλος έλαβε μέρος στους αγώνες του ΓΝΟΣ, της Αμφιθέας, των Μεθάνων και του ΑΝΣ, κατακτώντας συνολικά 22 μετάλλια – 7 χρυσά, 6 αργυρά και 9 χάλκινα.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν αποτέλεσμα της συστηματικής προπόνησης, της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσης των αθλητών και προπονητών του ΝΑΟΒΒ, που με συνέπεια εκπροσωπούν τον Όμιλο σε κάθε διοργάνωση.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τους προπονητές του τμήματος καγιάκ σπριντ, καθώς και τους γονείς και υποστηρικτές για τη διαρκή στήριξή τους.
Με σταθερά βήματα, το τμήμα καγιάκ σπριντ του ΝΑΟΒΒ συνεχίζει να προάγει τον ναυταθλητισμό και να καλλιεργεί το αθλητικό πνεύμα στις νεότερες γενιές.
ΝΑΟΒΒ – Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης – Βάρης – Βούλας
www.naovv.gr
[email protected]
Τηλ.: 2108974305 , 6947325146
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team