Τον συνέλαβαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με 19 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (skunk)

Συγγραφέας
6 Ιουλίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 6 Ιουλίου 2025, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (skunk).

Πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η σύλληψη του οποίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ύστερα από ανάλυση στοιχείων, διασταυρώσεις και δημιουργία «προφίλ» ατόμων (profiling), κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του κατηγορούμενου, προερχόμενου από χώρα του εξωτερικού, στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση -2- ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) συνολικού μικτού βάρους -18- κιλών και -900- γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός της αποσκευής του.



Επιπλέον, κατασχέθηκε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας