Συνελήφθη στην Αργυρούπολη 66χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονης

Συγγραφέας
3 Ιουλίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Ένας 66χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών συνελήφθη στην Αργυρούπολη, κατηγορούμενος ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος 17χρονης αθλήτριάς του, εκμεταλλευόμενος τη σχέση εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει μαζί της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της 17χρονης, ο προπονητής της ανήλικης, από την 1η Ιουνίου και έπειτα προέβαινε στις εν λόγω πράξεις.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος και μετά από επισταμένες αναζητήσεις ειδικής ομάδας αστυνομικών, πρωινές ώρες της 30-6-2025, 66χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου με παθόντα που συμπλήρωσε τα 14 έτη, τελεσθείσα από γυμναστή κατ’ εξακολούθηση.



Ειδικότερα, ο 66χρονος καταχρώμενος την ιδιότητα του προπονητή πολεμικών τεχνών, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος ανήλικης αθλήτριας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας