Αλέξανδρος Παρθένης: “Διαρρήκτες – αναρριχητές μπήκαν με γάντζους στο σπίτι” (VIDEO)

Συγγραφέας
24 Απριλίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Θύματα διάρρηξης έπεσαν ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης και η σύζυγός του, όταν άγνωστοι «τρύπωσαν» στο σπίτι όπου διαμένει το ζευγάρι στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

O Αλέξανδρος Παρθένης περιέγραψε στην “Super Κατερίνα” στον ALPHA ότι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί όταν επέστρεψαν από το τριήμερο, καθώς έλειπε με την οικογένειά του εκτός Αθηνών για το Πάσχα.

«Πρέπει να έγινε το βράδυ της Ανάστασης. Αν δούμε το θετικό του πράγματος, ήμασταν εκτός. Η εικόνα ήταν σοκαριστική και για εμάς και για τα παιδιά, 16 και 13 ετών. Mας πήραν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα δικά μου. Οι διαρρήκτες είχαν μπει διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο 3οροφης κατοικίας, από τον κήπο. Όπως μου είπαν από την αστυνομία, πρέπει να ανέβηκαν με γάντζους. Ήταν επαγγελματίες. Οι γείτονες που μένουν στον πρώτο όροφο άκουσαν ένα θόρυβο, αλλά νόμιζαν ότι γυρίσαμε και δεν έδωσαν σημασία».

Ο Αλέξανδρος Παρθένης είπε ακόμη ότι το σπίτι δεν έχει συναγερμό και ότι η κόρη του έκανε δύο ημέρες να κοιμηθεί, από το σοκ.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας