Κατάστημα πουλούσε ρούχα «μαϊμού» – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

Συγγραφέας
16 Απριλίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, εντοπίστηκε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, άνευ επωνυμίας, σε περιοχή της Αττικής, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμησης.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες Τρίτη 15 Απριλίου 2025, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συνδρομή επιχειρησιακών ομάδων της Δ.Α.Ο.Ε. και διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -554- καρτελάκια ρούχων, στα οποία αναγραφόταν η επωνυμία εταιρείας, καθώς και -1.272- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και συγκεκριμένα, ειδών ένδυσης, τσαντών και υποδημάτων, που έφεραν εμπορικά σήματα διαφόρων εταιρειών.

Τα προϊόντα απομίμησης που κατασχέθηκαν και τα οποία έφεραν τα εμπορικά σήματα επωνύμων εταιρειών, καταστράφηκαν σύμφωνα με τη νομοθεσία για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση παρεμπορίου.



Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για πλαστογραφία μετά χρήσεως και παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας