Η περιπέτεια της O.A 46 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ενήλικη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/4) και είναι καλά στην υγεία της.
Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (3/4), από την περιοχή της Ηλιούπολης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της στο Αιγάλεω για να πάει σε μία εταιρεία καθαρισμού στην Ηλιούπολη για να ζητήσει δουλειά και από τότε τα ίχνη της είχαν χαθεί, με το κινητό της τηλέφωνο μάλιστα να φαίνεται απενεργοποιημένο.
Η 46χρονη εντοπίστηκε στο Καβούρι Αττικής από αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο ΑΤ Βουλιαγμένης, ενώ οι Αρχές ερευνούν τους λόγους εξαφάνισης και αν υπάρχει κάποιο ψυχολογικό ζήτημα.
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team