Θρήνος για τους τρεις φοιτητές που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Συγγραφέας
7 Μαρτίου, 2025
2 λεπτά διάβασμα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σπάρτης από τον θάνατο των τριών φοιτητών, σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/3), στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Μυστρά (πλατάνια Γουδέ).

Οι τρεις νεαροί εργάζονταν στην ίδια κεντρική καφετέρια της πόλης και είχαν αναπτύξει στενή φιλία.

Το αυτοκίνητο, ένα Mini Cooper, ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους τρεις νεαρούς χωρίς τις αισθήσεις τους.



Σύμφωνα με το notospress.gr, νεκροί είναι: Ο Σωκράτης Ρουμελιώτης 24 ετών, από τον Μυστρά, οδηγός. Ο Γιώργος Καπελώνης 21 ετών φοιτητής στη Σπάρτη, από Αθήνα, επιβάτης. Ο Παναγιώτης Ζαγαρέλος 21 ετών φοιτητής στη Σπάρτη από την Αμαλιάδα, επιβάτης.

Πίσω από το μοιραίο αυτοκίνητο ακολουθούσε άλλο με φίλες των φοιτητών που είπαν ότι είδαν ξαφνικά το mini cooper να εξαφανίζεται και μια ρόδα να πετάγεται στον αέρα.

Βίντεο: MYSTRAS NEWS HELLAS ON CAMERA

Όπως είπε ο πατέρας του Γιώργου από την Αθήνα, στο protothema.gr, τόσο ο γιος του όσο και ο 24χρονος οδηγός δεν έπιναν αλκοόλ ενώ και τα τρία παιδιά φορούσαν ζώνη όταν το αμάξι ντεραπάρισε.

«Γύριζαν και έφυγε το αυτοκίνητο. Κανείς δεν ξέρει πως. Και πέθαναν ακαριαία και τα 3 παιδιά. Ο γιος μου ήταν φοιτητής εδώ στην Αθήνα και δούλευαν μαζί. Ήταν πολύ φίλοι, πήγαιναν μια βόλτα προς τον Μυστρά έμαθα. Ο γιος μου δεν έπινε , ούτε τα άλλα τα παιδιά. Ούτε ο οδηγός έπινε από όσο ξέρω. Μάθαμε ότι φορούσαν ζώνη και οι τρεις τους οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε εκεί, πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση», περιγράφει ο πατέρας του 21χρονου θύματος της τραγωδίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας