Εθελοντική αιμοδοσία στην Ηλιούπολη

Συγγραφέας
2 Σεπτεμβρίου, 2024
1 λεπτό διάβασμα

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 από 9.00 – 13.00, στο γραφείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης “Μιχάλης Παπαμαύρος”, πίσω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Ακομινάτου 6 και Παπαφλέσσα)

«Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Το αίμα ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται. Μόνο προσφέρεται!»
Το ΔΣ κάνει έκκληση σε όλες και όλους τους αιμοδότες, σε όλες και όλους τους συναδέλφους , ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα και τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία είναι πολύ λιγότερα, να συμμετέχουν και να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος που διαθέτουμε και να προπαγανδίσουν τη νέα εθελοντική αιμοδοσία στις 5/9/2024.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι μας.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Υπενθύμιση : Οι αιμοδότες (μόνιμοι και αναπληρωτές) δικαιούνται 2 ημέρες κανονική άδεια, καθώς και άδεια την ημέρα που δίνουν αίμα.
Απαραίτητη για του αιμοδότες η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας