Βίντεο ντοκουμέντο από τον εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο – Τι αναφέρει μάρτυρας που είδε τους δράστες




Μαρτυρία που καταγγέλλει εμπρησμό έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε κατάστημα επίπλων επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι είδε έναν άντρα μετρίου αναστήματος με χακί μπουφάν και μαύρο κράνος να κατεβαίνει από μοτοσικλέτα και να πετά προς το κατάστημα εκρηκτικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες έχει καταγράψει, όπως είπε ο μάρτυρας στους αστυνομικούς τις κινήσεις τους σε βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο.

Να σημειωθεί ότι την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 47 στο ρεύμα προς Πειραιά, στον Άλιμο με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμό.



Σε βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζεται μία μηχανή η οποία, καθώς περνά από το σημείο, ο ένας εκ των επιβαινόντων να αφήνει κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα, και να φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και 2 ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα. Τα διαμερίσματα πάνω από το κατάστημα επίπλων εκκενώθηκαν, ενώ οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους. Η κυκλοφορία στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά είχε διακοπεί. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ένοικοι των σπιτιών της περιοχής ανέφεραν στο MEGA πως στις 4:20 άκουσαν έναν δυνατό ήχο, έσπασε η τζαμαρία και στην συνέχεια έναν δυνατό κρότο. Μέχρι να βγουν στα μπαλκόνια τους και να δουν τι συμβαίνει, είδαν την φωτιά στο κατάστημα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.