Ξύπνησε και είδε το κινητό του να φλέγεται σαν πυροτέχνημα (VIDEO)

Συγγραφέας
2 Οκτωβρίου, 2022
2 λεπτά διάβασμα

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, στον ALPHA, ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, είπε ότι κοιμόταν με την σύζυγό του όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο που άκουσε.

«Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, που το είχα δίπλα μου γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω» δήλωσε. Κάηκε το κομοδίνο, κάηκε το πάτωμα, κάηκε και το κινητό. Το κινητό, γνωστής μάρκας, ήταν σε λειτουργία, αλλά εκτός φόρτισης. Ο κ. Κωνσταντίνος έριξε το τηλέφωνο στο πάτωμα, το οποίο επίσης άρχισε να καίγεται, ενώ πρόλαβε να καταγράψει την εικόνα από το κινητό της συζύγου του. “Με την εταιρεία που επικοινώνησα μου είπαν ότι οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα, χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες. Ουσιαστικά δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη…”

Με την εκπομπή επικοινώνησε και ο κ. Χρήστος, ο οποίος άκουσε την ιστορία και διαπίστωσε πως κάτι ανάλογο συνέβη και σε εκείνον. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για κινητό τηλέφωνο της ίδιας εταιρείας. Όπως περιγράφει, μιλούσε στο τηλέφωνο και όταν έκλεισε, άφησε το κινητό στο τραπέζι. «Ξεκίνησε να βγάζει σπίθες, πετάχτηκε το πάνω τζάμι, άρχισε να φουσκώνει. Κάηκαν τραπεζομάντηλα», σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε πως επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας και ύστερα από ένα μήνα του απάντησαν πως… «το κινητό του δέχθηκε πιέσεις»



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας