Δύο δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στον Άλιμο




Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., στη θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου) η θεατρική ομάδα του Δήμου Αλίμου παρουσιάζει την παράσταση του Γρηγόριου Ξενόπουλου “Δεν είμαι εγώ”, σε σκηνοθεσία Λαμπρινής Μίχου.

Το έργο “μολονότι ελαφρό σα μια φάρσα, μια παρωδία” καλεί τον θεατή σε προβληματισμό για την παντοδυναμία της ανθρώπινης λογικής την οποία και σατιρίζει. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στη θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου) η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «ΕΜΕΙΣ»-Λένα Μαυρακάκη & η θεατρική ομάδα «Θεατροβάτες» παρουσιάζουν την παράσταση «Το καφέ της Ζωής» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μαρίας Κορωνέλλου.

Δυο ανταγωνιστικές κοινότητες, η Άνω Στριγκλίτσα και η Κάτω Στριγκλίτσα και στη μέση τους ένα καφέ. Το καφέ της Ζ-ζωής είναι μια κωμωδία που γεννήθηκε την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας με σκοπό να επιφέρει το γέλιο αλλά και τον προβληματισμό, ώστε να γίνουν όλοι δυνάμει «θαμώνες» του καφέ, θεατές των ιστοριών του. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ με συνεισφορά υπέρ της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.