Λεωφορείο “καρφώθηκε” στις κολώνες του τραμ στην παραλιακή




Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο της γραμμής Β2 που ήταν γεμάτο επιβάτες “καρφώθηκε” στις κολώνες του τραμ στο ύψος της μαρίνας Αλίμου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε πέντε επιβάτες και τον οδηγό. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που έγινε η σύγκρουση από το σημείο δεν περνούσε συρμός. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τροχαίο έγινε όταν έσκασε το λάστιχο του λεωφορείου και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στις μεταλλικές κολώνες του τραμ.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ



“Σήμερα το πρωί στις 07.35 λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β2 Αθήνα – Ελληνικό και ενώ ήταν επί της παραλιακής με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, εξετράπη της πορείας του, προσπέρασε το κράσπεδο του οδοστρώματος και εισήλθε στις γραμμές του Τραμ προσκρούοντας σε κολόνα.

Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του Στόλου της Εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της Ο.ΣΥ. είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής. Από το συμβάν 6 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο τους επιβάτες επισκέπτεται και ο Γενικός Διευθυντής Παραγωγής της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται διαδικασία ρυμούλκησης-μεταφοράς του οχήματος, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο ημίωρο”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.